Yritysohjelmistot

Bisnesohjelmistot myös pienille ja keskisuurille yrityksille

Nyt tarjoamme ne digitaaliset palvelut, jotka ovat aiemmin olleet saataville vain suuryrityksille. Tosin oikeassa mittakaavassa. Kaikki lähtee yrityksesi tarpeista. Kuvittele, kaikki tiedot käytettävissä, vain tarpeelliset toiminnot, tiimin saumaton viestintä tehtävistä, sisältäen johtamisen työkalut.

 Asiakkuudenhallinta

Hallitset perustietoja kuten asiakkaiden ja yhteistyökumppaneiden yhteystietoja turvallisesti ja järjestyksellisesti. Voit generoida myyntimahdollisuudet ja CRM auttaa sinua kun pidät myyntiputken hallinnassa.

 Myynti ja laskutus

Saat myynnin ja laskutuksen työkalut, joilla tehostat yrityksesi tärkeintä prosessia sen kaikissa vaiheissa. Myyntiin integroitu laskutusohjelma auttaa sinua pitämään rahavirran kontrollissa.

Raportointi

Raportit kertovat haluamiesi mittareiden avulla reaaliaikaisesti yrityksesi suunnan ja voit ennakoida tapahtumia. Erityisesti tiedolla johtamisen edellytyksenä ovat selkeät ja helppokäyttöiset raportit.

Rusinat pullasta?

Ota! Valitse haluaisitko jotain edellämainituista tai vaikkapa projektienhallinan vai verkkosivut? Kerron mielelläni, mitä uutta on saapunut pienten ja keskisuurten yritysten saataville.

Ota yhteyttä